Slutspurt på Stationen

Hovedgaden

Vi starter nu slutspurten på stationen som projekthus. Der er åbent hus i næste uge inklusive weekenden og vi arrangerer et opsummerende borgermøde lørdag den 27. oktober kl 14 på stationen.

En bænk, der er et bord, der også er en scene – forvirret?

Den seneste uge har vi arbejdet videre med at gøre stationen mere brugbar og det har ført til byggeriet af en række bænke, der også kan bruges som byggeklodser til en scene, et arbejdsbord eller publikumsopbygning. Se billeder fra arbejdet på stationen her.

Forbedring af akustikken i ventesalen

Vi fik besøg af et par musikere, (bor i haveforeningerne ved Hedeland) der straks gjorde os opmærksom på ventesalens dårlige akustik (hvilket vi naturligvis godt kendte til) og de foreslog at vi hængte et stort gardin op på den ene væg.  Dette vil vi gøre færdigt i den kommende uge så borgermødet den 27. oktober kan foregå i en behagelig akustik, hvor vi kan høre hinanden. 

Hvis nogen har lyst til at teste den nye akustik med den ene eller anden slags musik i weekenden, så er de velkomne. 

Nyt Blad i Hedehusene – Hovedgaden

I lørdags udsendte vi det, vi kalder for en tyvstart på et lokalblad, der indtil videre hedder “Hovedgaden” (som det kan ses på billedet ovenfor).
Bladet vil blive skrevet og drevet lokalt for skabe større engagement og viden om de ting, der sker i Hedehusene. Til en start vil bladet være muligt at få i byens butikker, men en digital version kan også får her

Vigtigst af alt: Hvis du brænder inde med en eller flere historier, du enten selv vil forfatte eller få andre til at skrive så kig forbi stationen eller send en mail til hovedgaden@mail.com Vi satser på at udgive et nyt nummer i løbet af den kommende uge! 

Biografklub og madaften

I onsdags besluttede en af drengene, der hjælper med at bygge på stationen, sig spontant for at afprøve muligheden for at vise film og invitere vennerne. Vi lavede også mad på gadekøkkenet og dette vil vi gentage den kommende torsdag den 25. oktober kl 19 på stationen. Mad vil være fra kl 18. Tjek på facebook hvis du vil vide hvilken film vi viser.

Har du ideer til andre arrangementer så kom forbi stationen.

Konkurrence – giv et navn og vind en Ipod shuffle

Projekthus, væksthus, værtshus og ventesal har været brugt – men hvad skal Stationen i Hedehusene hedde nu hvor der for alvor er kommet gang i Projekthuset. Forud for borgermødet lørdag den 27. oktober kl 14.00 udskrives derfor en konkurrence om navnet på det, der ellers er blevet kaldt for projekthus eller bare stationen. Kom med dit bud på hvad det kunne hedde og vær med i lodtrækningen om et gavekort til en ipod shuffle.

Men gør det straks! Vi er kun modtagelige for ideer indtil onsdag den 24. oktober (midnat) Send dit forslag til hovedgaden@mail.com 

Kom forbi!

Kom forbi stationen hvor der er åbent hus tirsdag, onsdag og torsdag fra kl 13 – 18 – onsdag indtil kl 21. Den sidste weekend i oktober runder vi af åbent projekthus fra 13 – 18 lørdag og søndag – borgermødet er lørdag den 27. oktober kl 14.00.

Følg med på facebook her 

På gensyn på stationen

Jens og CiTyBee holdet

Skriv en kommentar